אירוע פתיחת חגיגות ה-5 יתקיים בתאריך 27/10 בשעה 19:30. באירוע תוגש ארוחת שפים של 5 מנות בשילוב פתיחי הדגל של מסעדת גספאצ'ו. לקהל תוצע ארוחת טעימות משולבת בה כל שף מכין מנה ,מציג ומסביר לקהל.
באירוע ישולבו מנות אקסטרה מהמסעדה בין לבין.
ארוחת שפים ב-190 ש"ח לכבוד החגיגות.
מתוך כל ארוחה, גספאצ'ו יתרמו 5 שקלים ליום כיף לחיילי כיפת ברזל.
הזמנת מקומות מראש.
מצפים לראותכם
- שף גיא פרץ - מלונות הולידיי אין קראון פלאזה
- שף אלי אוזן - שף ראשי גספצ'ו וקונפי
- שף אורי בן דוד - שף ראשי מלון הולידיי אין אשקלון
- שף שרון שיליאן - שף ראשי מסעדת גספצ'ו
- שף אורח
תפריט
פתיחים - צוות גספצ'ו
- קרפצ'ו אינטיאס ים תיכוני
- סרדינים כבושים עם פלחי סלק צלויים
- סלט מיקס עגבניות בשילוב נבטי חמניות ,צנוניות ,טאסוס ,כוסברה ובצלים.
- פוקאצה חמה, אפויה במקום בליטוף עדין של שמן זית וקרמל
- מתבלי השף
מנה ראשונה - שף...
דג בס ים תיכוני
סנייה בס הסלע צרובה בשמן זית ותבלינים ארומטיים מונחת על חציל "שרוף", בליווי משוויאה של פלפלים ועגבניות.
מנת שנייה - שף...
מרק קרם חצילים
מרק קרם חצילים בשילוב מח עצם, קצף עגבניות וקרם שום כוסברה.
מנה שלישית - שף...
פסטיית כבד אווז
פסטיית כבד אווז על ריבת גזר ושמר.
מנת מעבר - צוות גספצ'ו
סורבה אשכולית- קמפארי
מנה רביעית - שף...
טריו דה שף
דואט צלע טלה אוסטרלי בקראסט אגוזים בשילוב נתח פילה עגל חלב על מצע שורשים צלויים וכמהין מרוקאי.
מנת קינוח
סימפוניית מיניאטורות מידי השף |