צלילי המכתש והעלי הכותשים את החומוס שזה עתה בושל וריחות הגרגירים ועשבי התיבול מתפזרים ביפו בקול קורא - חאן מנולי המסעדה החדשה של השף פליקס רוזנטל יוצאת לדרך.
החזון של רוזנטל מתממש בדמות מסעדה קטנה וביתית השוכנת במבנה עתיק ביפו אשר שימש בעבר כחאן מרכזי ביפו הקרוי על שם בעליו הארמניים - מנולי. המסעדה מעוצבת בפשטות יפואית-ערבית, עם מטבח פתוח ובמרכזו בוצ'ר ענק הממולא בכל טוב שהביא עמו היום. התפריט בחאן מנולי משתנה באופן תדיר כשהקו המוביל הוא הססגוניות של צבעים וטעמים, תרבות מקומית העונה והטריות של חומרי הגלם
בראש התפריט עומדת מסבחת החאן - מסבחה של גרגירי חומוס בולגרי המתבשלת בשמן זית ומרווה ונכתשת בו במקום, כשמעליה שלל ירקות ובשרים המעטרים את כותרתה. לצד המסבחה יחכו לכם מיטב מנות קטנות וגדולות מהמטבח הישראלי-ערבי, הכול בחוויית אירוח שמחה ומטבח מלא תשוקה ויצריות.