"פיצה פצה" המיתולוגית נפתחה בתל-אביב לפני שנים, על-ידי סוזאנה ושלומי סלומון, ששבו לישראל משהות באיטליה. בני הזוג הם שהביאו למעשה לארץ מושגים קולינאריים חדשים כמו: פוקאצ'ה, קאלצונה ולזניה, שכלל לא היו מוכרים לציבור עד אז.
שלומי וסוזאנה למדו באיטליה את רזי הבישול האיטלקי, והתמחו בהכנת פיצות, בבישול ובאפיית בצקים, למרות שלמעשה אצל סוזאנה, ילידת רומא, המטבח האיטלקי היה תמיד חלק מהחיים. "פיצה פצה", שהפכה במהירות למוסד ותיק ומוכר היטב גם מחוץ לגבולות תל-אביב, מציעה אוכל איטלקי נהדר, שופע, טרי, וכזה אשר בו יש הקפדה על איכות ואותנטיות המוצרים והמרכיבים האיטלקיים. בבעלות בני הזוג סלומון גם מסעדת "
אמורה מיו" הסמוכה.
ל"פיצה פצה" תפריט, אשר מבוסס על אוכל איטלקי מגוון: מרקים ביתיים, פסטות במגוון רטבים, פיצות אישיות שהלקוח מרכיב, פוקאצ'ות (לדוגמה: חצילים מטוגנים עם ביצה קשה), מבחר לזניות (ביניהן הלזניה המשגעת של התרד והגבינה), וקאלצונה (כמו זה הממולא בבשר טחון ובצל מוקפץ).
אורחים רבים וקבועים פוקדים את "פיצה פצה" מדי יום, ונהנים מהשירות האדיב מכל הלב המוגש עם חיוך תמידי, מהמנות הנפלאות, אשר עשויות מהמוצרים הטריים והאיכותיים ביותר שקיימים ומהמחירים הצנועים ומסבירי הפנים.
לאתר של אמורה מיו לחצו כאן