בשנת 1997 הקים השף גילי שוקר את מסעדת רימון בקרית אונו, כאשר מול עיניו עמדה מטרה אחת: לאפשר לתושבי האזור ליהנות מאוכל ביתי טעים וטרי, גם כשאין זמן לבשל או לקפוץ לבית אימא.
מאז פתיחתה מגישה מסעדת רימון מידי יום בשרים ותבשילים ביתיים, שמאפשרים לסועדים ליהנות גם בשגרה ממעדנים ממש כמו שאימא מכינה. סוד הטעם של המסעדה הוא בבחירת פרודוקטים איכותיים, ומתן דגש על בישול בריא.
במרוצת השנים צברה המסעדה קהל לקוחות נאמן ועברה למקום מושבה החדש באור יהודה, שם ממשיכים לקוחות פרטיים ומוסדיים ליהנות ממטעמים שמעלים חיוך על הפנים. מהפינוקים של מסעדת רימון אפשר ליהנות גם במסגרת משלוחים של אוכל מוכן, שמגיעים עד פתח הבית.